bodyartfitness.com.ua Статьи Як знайти втрачену річ? Прості та дієві способи

Як знайти втрачену річ? Прості та дієві способи


Як знайти втрачену річ? Прості та дієві способи

У житті будь-якої людини була напевно така неприємна ситуація, як зникнення речі чи предмета. Це міг бути звичайний ключ від машини, пам’ятна фотографія, дорога прикраса чи документ. Ви обшукали все, що могли, заглянули в найдоступніші та найнедоступніші місця квартири, але марно. Річ як у льоту канула. Хоч нову купуй. Добре, якщо можлива заміна, а якщо ні, якщо це якийсь унікальний предмет або родове кільце, припустимо. Або річ просто терміново потрібна. Як тоді бути?! Ось тут і приходять на допомогу ритуали з пошуку зниклих речей. Також існує пошук за допомогою молитви, про нього ви можете прочитати тут https://sop.org.ua/?p=3280.

Із задоволенням поділимося ними з Вами.

  • Для тих, хто впевнений, що річ загубилася вдома, найкращим способом повернути її стане заклик будинкового. Однак цей спосіб я б більше рекомендувала у тому випадку, якщо Ви впевнені, що річ зникла саме у Вас у квартирі, при цьому Ви точно пам’ятали, де вона лежала, на якому місці. А раптом раптом помітили її зникнення. Ось у такому разі потрібно зробити підношення домовому у вигляді цукерок або печінок, а потім ласкаво сказати: «Домовик-домовик, пограй та віддай!» І зниклу річ через якийсь час Ви виявите знову на своєму місці, звідки вона зникла. Чудеса та й годі.
  • Але що робити, якщо річ загубилася не в будинку, а десь на вулиці, в машині чи в іншій будівлі, наприклад?! Однак тут є своє рішення. Це чудовий метод з пошуку зниклої речі, пов’язаний із посудом. І тут Вам допоможе звичайна склянка чи чашка. Просто візьміть склянку в руку, подумайте про зниклий предмет, а потім переверніть його і поставте на стіл, або на книжкову полицю, або на підвіконня. Я ставлю зазвичай на підвіконня. У цьому випадку предмет знайдеться, навіть якщо він був загублений над квартирі.

Як знайти втрачену річ? Прості та дієві способи

  • Але найефективніший спосіб, що допомагає дуже швидко знайти зникнення, – це ритуал із пірамідкою. І працює він завжди, у будь-яких, навіть самих, здавалося б, безнадійних випадках. А всього лише слід взяти пірамідку з каменю (це може бути онікс, кварц або аметист), торкнутися вказівним пальцем до її верхівки і почати візуалізувати втрачену річ, представляти її у своїх видіннях настільки яскраво, ніби вона вже знайшлася. Виконувати вправу приблизно 5 хвилин, після забути про цю дію. І буквально за день-два річ знайдеться. Події самі вишикуються таким чином, що предмет виявиться знову у Вас в руках.
  • Є ще один спосіб знайти пропажу. Він застосовується тоді, коли ти не пам’ятаєш, де востаннє могла бути та чи інша річ, де ти міг її залишити. Для цього береться хустка, наприклад, носова, і зав’язується на ніжку стола або стільця. Найкраще робити це перед сном. А на ранок, на свіжу голову, Ви обов’язково відновите у пам’яті місце, в якому може бути Ваша річ. Метод повністю робочий.

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *